26 19 90 66 jonna@healyourself.dk

Metasundhed

META betyder at se noget i helikoperperspektiv

Metasundhed

METAsundhed er en forståelsesmodel, til at bevidstgøre bagvedliggende årsager til symptomer og sygdomme.
METAsundhed er en model, som giver forklaring på kroppens biologiske adfærd.
Det er ikke ukendt for de fleste, at psyke og krop hænger sammen. Kroppen taler til os, og jeg elsker at tale med din krop, den kan vise vejen til din helbredelse.

METAsundhed er efter mange års forskning udviklet af den tyske læge Dr. Ryke Geerd Hamer. Han fandt frem til, at sygdomme er forårsaget af uforløste traumer. Dette er en helt anden vinkel end den traditionelle måde at opfatte sygdom på, ja det kan kaldes et paradigmeskift.
Denne model beskriver, at når du er ude for et traume, rammes et sted i hjernen, som derefter giver en påvirkning på det tilsvarende sted i kroppen. Stedet der rammes i hjernen vil afhænge af, hvilken type konfliktchok/ traume, der er tale om.

Enhver sygdom forløber i to faser, henholdsvis konfliktfasen – kaldet, den kolde fase, og regenerationsfasen – kaldet, den varme fase. Samlet kaldes de to faser for helingsprocessen. 

Metasundhedsanalyse

Ved en METAsundhedsanalyse vil du få bevidsthed om, hvad dine symptomer handler om, og hvordan det hænger sammen med dit liv, og hvilken fase du befinder dig i.

Når du er ude for et traume – også kaldet et konfliktchok, kan du ende med at blive syg. Det er dog reaktionen på traumet, som er afgørende for dette. Den samme hændelse vil opfattes forskelligt fra person til person.
Hvis traumet resulterer i en selvnedvurderingskonflikt vil det sætte spor i storhjernemarven, som vil vise sig ved symptomer i bevægeapparatet. Et konfliktchok, der handler om en situation, som er svær at ”fordøje”, ramme hjernestammen, hvilket vil give symptomer fra tyndtarmen.
Har du blod i afføringen, vil et nærliggende spørgsmål være. Hvad i dit liv har du svært ved at fordøje? Hvad ”sulter” du efter? Osv. 

Dette vil hjælpe med til at finde ind til sagens kerne og give dig en bevidsthed om, hvad der ligger til grund for din situation.

Nogle gange er blot bevidstheden om sammenhængene nok til, at din selvhelbredelse aktiveres.

Undertiden kan indsigt udvide bevidstheden på en forbløffende måde. Det at se en sammenhæng, at få en ahaoplevelse, bliver sammenlignet med et gummibånd, der er blevet strakt gennem lang tids brug, det vender aldrig tilbage til den gamle form.
Således er der konflikttemaer, som knytter sig til hver enkelt sygdom.

I traumeøjeblikket dannes der ligeledes forskellige overlevelsesstrategier, som bl.a. kan resultere i uhensigtsmæssige overbevisninger. 

Hvad du kan bruge metasundhed til

 • Få større forståelse og bevidsthed om sammenhæng mellem dit liv og din krops reaktion. 
 • Bevidstgørelse af uhensigtsmæssige overbevisninger, mønstre og overlevelsesstrategier.
 • Sætte gang i helbredelse af dit liv.
 • Få klarhed over om du er i konfliktfase eller regenerationsfase.

Hvad er metasundhed?

 • METAsundhed er først og fremmest en forståelsesmodel, som afdækker grundårsagen til dine symptomer, sygdomme eller ubalancer. 

  Hvis du udsættes for et konfliktchok, kaldes også for et UDIN, noget som er Uventet-Dramatisk-Isolerende-Nul strategi, efterlader det nogle spor i hjernen, kroppen og sindet.

  Indenfor METAsundhed tales der om 2. faser i en helingsproces.
  1. Konfliktfase
  2.   Regenerationsfase
 1. Normal tilstand
 2. Stresstrigger/Konflikt chok – UDiN (Uventet-Dramatisk-isolerende-Nul strategi)
 3. Konfliktfase – den kolde fase
 4. Konfliktløsning
 5. Regeneration – den varme fase
 6. Helingstop
 7. Regeneration– varme/tisse fase

Ny forståelse

Du vil opleve en helt ny forståelse af din krop, dit sind og din livssituation.

Når du går til lægen, er du som oftest i regenerationsfasen, her er kroppen i gang med at reparere sig selv. Dette betyder ikke, at du skal undlade at gå til din læge.
I METAsundhed forbindes traditionel, komplementær og alternativ behandling. Det ene udelukker ikke det andet. Det handler om, at finde lige det rette til hver enkelt person.

En sygdom er en mulighed for en udvikling af bevidstheden, en mulighed for en dybere forståelse af dig selv og en mulighed for at ændre din livssituation.

Meta betyder at se noget fra et niveau over, altså med et større overblik

Læs mere:
https://mygind.dk/om-metasundhed/
http://www.newmedicine.ca/

Jeg er METAsundhedsterapeut og er medlem af METAsundhed Danmark.

Kom i kontakt med mig herunder

Ønsker du at booke en tid, deltage i et arrangement eller overnatte, så ring eller skriv gerne til mig.
Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at ringe.

Kontakt information

Du kan betale med

 • Kontanter
 • Nykredit: Reg. 5493 - 1980087
 • MobilePay erhverv: 33294
  (Obs ikke til mit telefonnummer)

Send mig en besked

  Heal Yourself ©2019 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne