26 19 90 66 jonna@healyourself.dk

Min skattekiste

I am sorry – Please forgive me – I love you – Thank you

Min skattekiste

Da jeg er nysgerrig og hele tiden søger de bedste resultater har jeg har i årernes løb samlet mange forskellige metoder og powerfulde healingsredskaber sammen.

I klinikken tager jeg udgangspunkt i dig og din situation og hvad der viser sig undervejs. Jeg plukker eller tester fra min skattekiste af værktøjer, og finder frem til det, som netop passer bedst til dig.

Derfor er der aldrig to sessioner som er ens.

Udover de metoder som jeg har beskrevet mere udførligt, anvender jeg

Deep peat & enlightenment process

DP-4 er en meget effektiv metode til at neutralisere traumer. Hvis noget er meget ubehageligt at nærme sig og tale om, så kan denne metode være den rette at vælge. Her arbejdes med dualiteter/polariteter, som på forunderlig vis ophæver/neutraliserer situationen meget hurtigt.

Der kan være sider af dig, såkaldte delpersonligheder, som har modstand på, at du forandre dig. Hvis en del af dig har hjulpet dig med at være stille og tilbageholden, så kan den godt have voldsom modstand på, at du nu har et ønske om, at være mere synlig og ærlig.

Jeg vil guide dig til at få kontakt med denne delpersonlighed, takke den, fordi dens hensigt er at passe på dig. Samtidig vil vi bede den om, at finde en mere hensigtsmæssig måde at hjælpe dig med at ”overleve”. Her er det, at vi kan opleve de mest magiske situationer, hvor den del af dig kommer med nye løsningsforslag til noget, som du ikke kunne have tænkt dig til. Dette integreres og du vil måske opleve at komme ind i en højere værens tilstand.

Metoderne er udviklet af Zivorad Slavinski og videreudviklet af Tron Enger

Ho’oponopono

Er en gammel hawaiiansk healingsform. Den siger: der er ikke noget i vort liv, der ikke er os selv. Den tager udgangspunkt i, at vi selv er ansvarlige for det der sker i vores liv og at vi alle er forbundne.

Den er meget velegnet, hvis du har problemer med relationer.
Det være sig i parforhold, forældre – barn, arbejdsgiver – arbejdstager osv.
Her arbejdes med spejling og der anvendes et “clearing tool” – renseværktøj, hvor omdrejningspunktet er disse 4 sætninger:

I am sorry – Please forgive me – I love you – Thank you.

Jeg kan varmt anbefale bogen Zero limits, af Ihaleakala Hew Len & Joe Vitale, som beskriver Ho’oponopono til rigdom, sundhed, fred og meget mere.

The healing code

Siger at alle oplevelser, vi har haft, findes som minder, der er lagret som billeder i os, og nogle af dem er løgne eller ikke-sandheder. Hvis disse løgne ikke korrigeres antager man, at de fører til emotionelle konflikter, som vil fremkalde fysiske/psykiske sygdomme. Sammenligner man hjernen med en computer, så ville vore oplevelser kunne tolkes som programmer, som computeren afvikler, og hvis disse billeder, som er løgne også afvikles vil det svare til, at computeren havde fået virus. Programmerne ville ikke kunne afvikles rigtigt med mindre det er muligt at fjerne de beskadigede data.

Healing Code tager udgangspunkt i kilden, ikke i symptomerne.

En vigtig del af The Healing code er, at opstille det, der kaldes sandhedsfokuserklæringer, mål som føles sande.

Bogen, The Healing Code, er skrevet på grundlag af en gave, som Alex Loyd modtog fra Universet i 2001. Under en flyvning, hvor hans kone er meget syg, beder han om hjælp – og svaret var en ”downloadning” af et ”program”, en ny viden, som senere skulle blive til bogen ”The healing code”. Han beskriver det selv som at få plantet en ide i hovedet, et Blue print af et healings system, som han aldrig havde set eller hørt om. Siddende i flyveren skrev han det ned, som han siger, blev dikteret.

Han gik hjem og bad sin kone om at følge beskrivelsen, og efter en time var hendes depression forsvundet, som hun havde haft i 10 år.

8 år senere, hvor bogen skrives, havde hun ikke haft brug for en eneste pille. Selv om symptomerne vendte tilbage, så brugte hun dagligt programmet i 3 uger og efter dette har det ikke været nødvendigt at gentage det.

Systemisk familieopstilling

Det er en metode, som anvendes ved familiære problematikker og forviklinger.

DU ER IKKE BARE DIG!

Systemisk Familieopstilling er en terapiform, hvor forhold i dine familie udfoldes, belyses og bevidstgøres. I klinikken anvender jeg det ved, at du f. eks. ”inviterer” en person – det kan være dit barn, ind i klinikken på et energisk plan, og på denne måde kan du samtale med personen.

Her kan situationen se meget anderledes ud end du regnede med og komplekse sammenhænge og mønstre, som ligger dybt forviklet ind i underbevidstheden bliver bevidstgjort.

Jeg har taget grunduddannelse hos ISFO 

 https://isfo.dk/hvad-er-familieopstilling/

Kom i kontakt med mig herunder

Ønsker du at booke en tid, deltage i et arrangement eller overnatte, så ring eller skriv gerne til mig.
Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at ringe.

Kontakt information

Du kan betale med

  • Kontanter
  • MobilePay erhverv: 33294
    (Obs det er ikke mit telefonnummer).
  • Nykredit: Reg. 5493 - 1980087

Send mig en besked

    Heal Yourself ©2019 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne