26 19 90 66 jonna@healyourself.dk

Sea Urchin teknikken

Forløser det som er toksisk for dig

Sea Urchin Teknikken

En behandling mod allergiske reaktioner, overfølsomhed, forgiftninger, intolerancer og energitoksiner.

Toksiner i kroppens energisystem er direkte årsag til uro, adfærdsændring m.m. hos mange – særligt iøjnefaldende hos børn. Desuden er de årsag til allergi og fødevareintolerance, muskel- og ledsmerter og andre lidelser i krop og psyke.

Sea Urchin Teknikken er en nænsom, dybdegående terapi til voksne og børn i alle aldre.

Den identificerer og forløser tilgrundliggende følelser og hændelser gennem åndedrættet.

Afgiftning med Sea Urchin Teknikken er hurtig og resultatgivende.

Desuden så enkel, at du selv kan lære at bruge den. Og derved fjerne lettere ubehag i dagligdagen som oppustethed, uro, overfølsomhedsgener m.m.

Sea Urchin Teknikken består af

Klik på knappen for at finde anvisning til hvordan du anvender:
Sea Urchin åndedrættet.

Identifikation af energitoksiner ved hjælp af muskeltest

Åndedræts- og release teknik til neutralisering af energitoksiner

Hvis vi er udsat for et konfliktchok/traume, sker der det, at vi ubevidst gemmer det, der foregår rundt om os det være sig dufte, lyde, personer, følelser osv.

Dette gemmes som et advarselssystem. Når vi så igen udsættes for en eller flere af disse ”ting”, som vi gemte, slår kroppens advarselssystem til. Det er disse ”ting”, vi kalder individuelle energitoksiner IET. Kunne også kaldes triggere.

Derfor kan IET være ALT – alt indenfor mad, toiletartikler, følelser, omgivelser, overbevisninger – ja endog svigermor kan være et IET.

For at lette arbejdet med at finde disse IET, som svækker kroppens energisystem, bruges muskeltesten og omfattende testkort.

Her dækker kortene f.eks. de følelser, som knytter sig til hver enkelt meridianbane, chakraer, mad, planeter, overbevisninger og m.m..

Forløsningen sker ved hjælp af en enkel åndedrætsteknik.

Dette er en metode til hurtigere, at finde ind til sagens kerne. Specielt god til barnet eller klienten som har svært ved at sætte ord på sin situation, eller som har svært ved at komme ned i følelsen.
Er også effektivt i kombination med METAsundhed.

Om Sea Urchin teknikken

 • Allergier
 • Intolerancer
 • Blokeringer
 • Belastninger
 • Forgiftninger
 • Overfølsomhed
 • Terapisvigt

En behandling mod allergiske reaktioner, intolerancer og energitoksiner

Toksiner i kroppens energisystem er direkte årsag til uro, adfærdsændring m.m. hos mange – særligt iøjnefaldende hos børn. Desuden er de årsag til allergi og fødevareintolerance, muskel- og ledsmerter og andre lidelser i krop og psyke.

I USA og England arbejder allergilæger med interesse for alternativ terapi med ekstrakter af fødevarer og alt andet i vore omgivelser, som kunne tænkes at påvirke helbredet.

De fandt, at flere af de kendte folkesygdomme er forårsaget af toksiner – forgiftninger. Da der er tale om ganske almindelige og ufarlige ”stoffer”, som vi almindeligvis spiser til hverdag eller ofte kommer i berøring med, kan disse toksiner defineres som: ”Noget” – der svækker kroppens energisystem.

Individuelle energitoksiner er stoffer, som har en toksisk virkning, uden at man kan tale om, at stoffet i al almindelighed er en gift.

For det enkelte barn eller voksne kan der altså være tale om at kartoflen, æblet, avisen, luften i klasseværelset eller noget helt andet kan være så belastende for helbredet, at der bliver tale om en diagnosticeret og ofte kronisk lidelse.

Når vi skal finde årsagen, leder vi efter ”noget”, der kan minde om ”nålen i høstakken”, idet toksiner kan være ALT indenfor mad, toiletartikler, omgivelser – ja endda svigermor eller teenageren kan være et toksin, der svækker kroppens energisystem.

”Nålen i høstakken” er nem at finde.

Et omfattende testsystem guider hurtigt Sea Urchin Terapeuten gennem et utal af muligheder for, hvad der måtte belaste den enkelte person.

Fordele ved Sea Urchin teknikken

Sea Urchin Teknikken identificerer og neutraliserer alt det, der belaster krop og psyke

Sea Urchin Teknikken er en nænsom, dybdegående terapi til voksne og børn i alle aldre.

Den identificerer og forløser tilgrundliggende følelser og hændelser gennem åndedrættet, hvilket jeg er overbevist om, er helt essentielle årsager til Sea Urchin Teknikkens effektivitet.

Afgiftning med Sea Urchin Teknikken er hurtig og resultatgivende. Så enkel, at du selv kan lære at fjerne lettere ubehag i dagligdagen som oppustethed, uro, overfølsomhedsgener m.m.

Sea Urchin teknikken består af:

 • Identifikation af individuelle energitoksiner ved hjælp af muskeltest
 • En enkel åndedræts- og release teknik til neutralisering af energitoksinerne

OBS! Sea Urchin Teknikken må ikke forveksles med konkylie essensen Sea Urchin fra Shell Essences, Australien.

Energitoksiner

Energitoksiner

Individuelle energitoksiner er stoffer, som har en toksisk virkning, uden at man kan tale om, at stoffet i al almindelighed er en gift. Energitoksiner kan være ALT

Kom i kontakt med mig herunder

Ønsker du at booke en tid, deltage i et arrangement eller overnatte, så ring eller skriv gerne til mig.
Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at ringe.

Kontakt information

Du kan betale med

 • Kontanter
 • MobilePay erhverv: 33294
  (Obs det er ikke mit telefonnummer).
 • Nykredit: Reg. 5493 - 1980087

Send mig en besked

  Heal Yourself ©2019 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne