26 19 90 66 jonna@healyourself.dk

Transbiologisk traumeterapi (TBT) 

Hvis du tænker tilbage på en ubehagelig oplevelse i dit liv, skal du være opmærksom på følgende:
• ser du dig selv udefra
• oplever du et fysisk ubehag i kroppen
• mærker du et følelsesmæssigt ubehag

Hvis dette er tilfældet, er der tale om et traume.

Inden for Transbiologisk traumeterapi TBT defineres et traume på følgende måde:
Et traume er et frosset øjeblik, hvor du har været ude af kroppen. Noget kan være så smertefuldt, at du ”hopper ud af kroppen”. Oplevelsen bliver lagret i cellerne som en form for spænding.

For at heale et traume, er det afgørende at gå tilbage til det frosne øjeblik og smelte helt sammen med dit yngre selv – den person du var, da øjeblikket opstod. Det vil sige, at når du regredierer, “husker” du tilbage til et helt specifikt øjeblik, som du ser som en film eller et billede. Dette billede af dit yngre selv, i det frosne øjeblik, lader du smelte sammen med dit nuværende dig.
Når dette sker, og du er til stede med alt, hvad der sker kropsligt og følelsesmæssigt og samtidig er med det i nærvær, accept og kærlighed, så vil traumet opløses og healingen ske.

Denne proces vil jeg guide dig gennem.

Det traumatiske øjeblik kan være opstået før undfangelsen, der kan f. eks. være tale om et generationstraume.

PeakState

 Transbiologisk traumeterapi TBT tager udgangspunkt i PeakStates-modellen, der er udviklet af den canadiske psykolog Grant McFetridge. Modellens teori siger, at de fleste traumer sker før fødslen som resultat af biologiske skader, og at der er en direkte sammenhæng mellem skaderne i kroppens celler og vores følelsesmæssige tilstand.

En PeakState beskrives som en indre, vedvarende højere værens tilstand. Det kan være en tilstand af lykke, af indre fred, ro og salighed i krop og sind. Det kan også udtrykkes som den tilstand, hvor man er ”højest oppe”. Mennesker, som ikke har traumatiske erindringer eller har fået dem forløst, kan opnå sådanne tilstande.

I 2016 gennemførte jeg en uddannelse i denne terapiform, hvor der arbejdes tilbage i biologien til det frosne øjeblik, og hvor traumet heales på celleplanniveau.

Kom i kontakt med mig herunder

Ønsker du at booke en tid, deltage i et arrangement eller overnatte, så ring eller skriv gerne til mig.
Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at ringe.

Kontakt information

Du kan betale med

  • Kontanter
  • MobilePay erhverv: 33294
    (Obs det er ikke mit telefonnummer).
  • Nykredit: Reg. 5493 - 1980087

Send mig en besked

    Heal Yourself ©2019 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne