26 19 90 66 jonna@healyourself.dk

Udtalelser

Jeg opsøgte Jonna, primært fordi jeg pludselig og uventet oplevede allergiske reaktioner over for birk. Jeg har i en årrække haft allergi overfor græspollen.

Denne akutte tilstand var meget generende og medførte røde øjne, løbende næse, nysen og generel utilpashed/slaphed i kroppen. 

Med hendes behandling, kunne vi i fællesskab søge ”ind til” forskellige forhold hvor jeg var sårbar og hvor mit immunforsvar var svækket. Hvilket resulterede i en markant forbedring af min situation.

I mit tilfælde resulterede det samtidigt i, at jeg  blev opmærksom på nogle spændinger/irritationer i min lænd, som jeg måske havde ignoreret, men som faktisk var et symptom på hele mit aktuelle situation.

Jeg har efter behandlingerne oplevet en markant forbedring af mit velvære og er godt på vej til at være symptom fri.

Jeg har tidligere med held, besøgt Jonna. Det var i forbindelse med en pludselig opstået overfølsomhed i min hud. Indenfor en uge udviklede jeg væskende sår og udslet primært i ansigtet omkring mine øjne.

Også her blev de bagved liggende årsager klarlagt og jeg er i dag fuldstændig rask.

På baggrund af ovennævnte er jeg af den opfattelse at de behandlings metoder Jonna anvender favner meget bredt og er ikke bare ”symptom” behandling. Hun anskuer det hele menneske og det gør at vi i fællesskab kan finde ind til årsager man ikke umiddelbart kan se/føle, eller troede var den egentlige årsag. Behandlingerne kræver selvsagt stor inddragelse/medvirken af én selv, men resultaterne er derfor desto større og mere håndgribelige.

Jeg kan kun give Jonna mine bedste anbefalinger. Til dem der tror, at det er bare er – Hokus Pokus – skulle prøve det på egen krop og føle hvor stor forskellen kan være.

Anne Tangaa

Jonna jeg vil sige dig mange tusinde tak for dig. Selvom at jeg godt ved, at vi selv tager det ind i livet som vi har brug for at lære og møder dem vi har brug for, så skal du vide, at jeg har sat og sætter stor pris på dig og dit arbejde. Du er om nogen en af de personer der har hjulpet mig mest og vist mig vejen for mig. Uden dit opslag om TFT – havde jeg aldrig stået der hvor jeg står nu i min karriere med selvudvikling 

Crace Hidalgo Wulff

For 2 år siden vågnede Sidsel og jeg op til denne smukke morgen i Havværelset hos dig Jonna. Det er ikke en hvilken som helst dag. Det er den dag jeg friede til Sidsel. Den og så mange andre dage og aftener i dit smukke hjem har vi haft så mange smukke, livsbekræftende og kærlighedsfyldte oplevelser. Håber at mange andre også må finde vej til dit sted uanset om det må være for en overnatning, workshop eller andet de må besøge dig.
Tak for dig og tak for dit smukke sted 🙏💚🐬

Per Chr. halling

Udtaler efter 4 behandlinger:

 • Jeg er kommet tættere på mig selv og er blevet bedre til at acceptere mig selv
 • Jeg ser mere klart og har fået større forståelse for min situation. Bedre til at lytte til mig selv og være mere ligeglad med hvad andre synes 
 • Bedre forhold til min mor
 • Mit humør er meget bedre og jeg er blevet mere aktiv. Jeg har fået gode redskaber, som jeg kan bruge selv
Jeanett Rosenbæk Hansen

Jonna er et af de mest fantastiske mennesker jeg nogensinde har mødt. Hun udstråler en fantastisk kærlighed og en dyb respekt for mennesket. At skulle fortælle hende dybt personlige og somme tider knap så positive sider af sig selv, forekommer ligetil og jeg har kun mødt stor forståelse og medleven.

Jeg kom til Jonna første gang da jeg søgte en forklaring på min søns gentagne sygdomme. Det endte dog hurtigt med, at blive et forløb med personlig udvikling – og hvilken udvikling. Jonna fik mig til at “se” mit liv mere klart og jeg blev dermed klar over hvad der bremsede mig og hvordan jeg kunne komme videre.

Anden gang jeg søgte Jonnas hjælp, var efter, at jeg, på tragisk vis, mistede en søn under fødslen. Det var et slag, der var så hårdt, at jeg ikke anede hvordan jeg skulle rejse mig igen. Jeg opsøgte Jonna og det skulle vise sig at være den klogeste beslutning i mit liv. Ved hjælp af TFT, førte hun mig ind i sorgen og jeg fik på forunderligste vis, løsnet op for en masse indestængte følelser, som selv ikke psykologen, kunne få frem. Det var selvfølgelig hårdt mens det stod på, men hver gang jeg gik fra Jonna, følte jeg mig enormt lettet. Intet andet har hjulpet mig så meget som de timer jeg var hos Jonna.

Lene Nielsen

Forløsning af kompliceret sorg, vejen til et bedre liv både fysisk og psykisk.

En kvinde henvendte sig, da hun havde mistet sin mand efter 20 års ægteskab. Hun befandt sig i en orkan af følelser som, sorg, vrede, tomhed, opgivelse og bitterhed.
Hun havde ustoppeligt tankemylder, uro i kroppen, hjerte flimmer, gigt i fingrene og problemer med synet.

Mange situationer fra ægteskabet, som var blevet fortrængt, kom pludselig til hendes bevidsthed, og de væltede nu ud af ”skabet” og fyldte det hele.
Hun kunne slet ikke se sig ud af sin situation, og hver dag føltes fuldstændig uoverskuelig at komme igennem.
Hun havde været hos egen læge, som havde sat diagnosen: Kompliceret sorg.
Hun fik ordineret, antidepressiv medicin, beroligende medicin samt sovemedicin. Hun tog kun medicin i fire dage, da hun tænkte, at det ikke ville løse noget.

Efter knap 3 måneder og 10 sessioner, hvor vi mødte alle disse følelser og spejlede hendes egen rolle, i det der var sket, opstod en ny forståelse og accept af det skete.
Traumeforløsning og generationstraumer er healet, sjælstykker er hentet hjem, uhensigtsmæssige overbevisninger er transformeret og hun udtrykker nu, at hun er klar til et helt nyt liv.

Ved 1. session opstillede vi sammen følgende ønsker:

 • At kunne finde fred med det, der har været
 • Finde glæde og livsglæde igen
 • Være glad for at bo der, hvor jeg bor
 • At det føles trygt at se på min fremtid
 • At jeg har tillid til fremtiden

Disse ønsker er alle nu opfyldt og hun føler sig nu fri til at gøre det, som gør hende glad.
Hun gjorde ikke brug af den ordinerede medicin.
Hendes fysiske symptomer er ligeledes, meget bedre.
For eksempel har øjenlægen konstateret, at synet er forbedret fra hhv. 60 % til 80 % syn på højre øje og fra 40 % til 60 % syn på venstre øje.
Der er allerede begyndt, at ske mange positive forandringer i hendes liv

Klient historie

“Jeg tænker på Jonna hver dag, når jeg anvender de øvelser, som hun har lært mig.

Mit liv er uden tvivl væsentligt bedre, end det ville have været uden Jonnas hjælp.

Jeg er mange gange kommet til hende og har syntes, at mit liv var kaotisk, for så to timer efter at gå derfra med ny optimisme.

At få Jonnas hjælp er noget af det bedste der er sket for mig de sidste 6 år.

Hun er den bedste behandler, jeg kender.

Jeg snakkede med min kone om, hvor taknemmelige vi er for din hjælp, og så sagde jeg spontant:

”Alle skulle have en Jonna!”

Søren Midtiby

Jeg kan ikke lade være at tænke på dig.
Jeg har fået en styrke, som jeg ikke troede mulig og jeg er dybt taknemelig.

Lena Varming

Jeg er Jonna meget taknemmelig. Hun har hjulpet og støttet mig til at indse, at min krop og helbred er mine bedste venner og støtter igennem livet.

Jeg er ikke længere i krig mod mig selv, men takker nu for de indsigter, som ligger i mine oplevelser og helbredsmæssige udfordringer.

Jonnas kærlige sjæl er fantastisk. Tak for dig.

 

Anjaliva Acephali

”Jonna har virkelig hjulpet mig, så jeg har det meget bedre psykisk. Jeg er så taknemmelig.”

 

 

Kvinde 57 år

Vejen til forandring

En konsultation hos Jonna er en rejse uden forudbestemt destination. Med en helt utrolig evne til at lytte og finde ind til problemets kerne – leder hun én ad veje man aldrig selv havde fundet. Med hendes usædvanlige evner ser hun nye vinkler på problemer og tankemønstre – og netop det bliver til den største hjælp, når man skal ændre disse. Værktøjerne der bruges er mange – nogle er håndgribelige og for mig let forståelige – mens andre går over min forstand. Men det gør ingenting – nok forstår jeg ikke altid, hvad der sker – men jeg kan mærke, at det sker. Hjælpen, jeg har fået, er mangesidig fra banale fysiske gener som hovedpine og allergi – til mere komplekse udfordringer som at holde fast i mine drømme og målsætninger.

Workshop om The Secret ved Jonna er et kursus jeg varmt vil anbefale til andre. Det er fantastisk at lære om tankens kraft og hvordan det kan skabe mirakler i ens liv ved at ændre sine tanker. De ting jeg har lært på denne workshop, er noget jeg har brugt hver eneste dag lige siden. Denne workshop har været med til at ændre mit liv og jeg er dig evigt taknemmelig Jonna.

Tina Jensen

Chef I rejsebrancen

Der er håb

Fri af migræne

Lykke 9 år

Fri af pollenallergi

Maja 21 år:

Fri af eksamens-angst

Jens 17 år

Fri af depression

Freja 21 år

Fri af alkohol

Solveig 40 år

Kom i kontakt med mig herunder

Ønsker du at booke en tid, deltage i et arrangement eller overnatte, så ring eller skriv gerne til mig.
Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at ringe.

Kontakt information

Du kan betale med

 • Kontanter
 • MobilePay erhverv: 33294
  (Obs det er ikke mit telefonnummer).
 • Nykredit: Reg. 5493 - 1980087

Send mig en besked

  Heal Yourself ©2019 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne